Menu

3D Animasyon & VR, AR

Anasayfa | Blog | 3D Animasyon & VR, AR

3D Animasyon & VR, AR VR Sanal Gerçeklik, Virtual Reality gerçek dünya ile sanal dünyanın etkileşimi.

VR Sanal Gerçeklik, Virtual Reality gerçek dünya ile sanal dünyanın etkileşimi.

10/09/2018

Bilinen ismiyle VR, Sanal Gerçeklik (Virtual Reality) sanal bir evrenin içindeymişiz gibi hissetmemizi sağlayan kavramlar ve araçlar bütünüdür. Bir diğer tabirle gerçek dünya ile sanal dünya duvarlarının yıkılmasıdır.    . . .

Devamını Oku
3D Animasyon & VR, AR Tanıtım filmi, 3d animasyon, mobil yazılım, web tasarım. Özel yazılım ve tasarım projeleri neden pahalıdır?

Tanıtım filmi, 3d animasyon, mobil yazılım, web tasarım. Özel yazılım ve tasarım projeleri neden pahalıdır?

23/07/2018

Firma Tanıtım Filmleri genellikle 29 saniye ile 1.30 dakika arasındadır. Çok basit ve kısa bir iş gibi görünmesi sizi aldatmasın, işin mutfağı oldukça kalabalık ve karmaşıktır. Alanında uzman ve sizi yarı yolda bırakmayacak, işinin hakkını sonuna kadar verecek ve bu güne kadar tüm işlerinin altından kalkacak bir ekiple çalışmak Firmanızı ve Kurumunuz için bulunmaz nimettir.    . . .

Devamını Oku
3D Animasyon & VR, AR Artırılmış Gerçeklik, AR, Augmented Reality nedir? Dijital pazarlama için önemi?

Artırılmış Gerçeklik, AR, Augmented Reality nedir? Dijital pazarlama için önemi?

14/06/2018

Ve hayatımıza Geleceğe Dönüş, Matrix filmlerindeki Efektler gibi giren Artırılmış Gerçeklik yani AR “Augmented Reality”.  . . .

Devamını Oku
3D Animasyon & VR, AR 3D Animasyon ve Tanıtım Filmleri için gelişmiş Dijital Pazarlama tekniklerinin markanıza etkisi nelerdir?

3D Animasyon ve Tanıtım Filmleri için gelişmiş Dijital Pazarlama tekniklerinin markanıza etkisi nelerdir?

14/05/2018

Tanıtım Filmi ile etkili bir slogan, markanız açısından çok dikkat çekici bir Reklam Fikridir. Sosyal Medya ve Görsel Basın aracılığı ile müşteri kitlenize çok daha kolay ulaşabilirsiniz. Algılanması açısından kolay ve diğer reklam tekniklerine göre çok daha etkileyicidir.  . . .

Devamını Oku
3D Animasyon & VR, AR Tanıtım Filminizde 3D Animasyon ile Sektörünüzde Fark Yaratın.

Tanıtım Filminizde 3D Animasyon ile Sektörünüzde Fark Yaratın.

27/03/2018

Fuarda ve Seminerlerde Firmanızı, Fabrikanızı, Kurumunuzu gezdirin, anlatın. Sektörünüze göre farklı Projeler geliştirebilirsiniz. Gelişmekte olan VR, AR teknolojileri ile tek yapmanız gereken Sanal Gerçeklik Gözlüğünü ve Bilgisayarınızı yanınıza almanız.  . . .

Devamını Oku