Menu

E-Ticaret & Sanal Mağaza

Anasayfa | Blog | E-Ticaret & Sanal Mağaza

E-Ticaret & Sanal Mağaza Alan Adı ve Uzantılarını (Domain) Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz. Alan Adı Uzantılarının Anlamları?

Alan Adı ve Uzantılarını (Domain) Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz. Alan Adı Uzantılarının Anlamları?

29/09/2018

Alan Adı yani son kullanıcıların bile adını telaffuz ettiği adıyla Domain. Web’de var olmanız için gereken İnternet adresiniz. En Çok duyduğunuz alan adı uzantıları “.com, .com, gov, net, .org, .info, .edu” ile bitmektedir.    . . .

Devamını Oku
E-Ticaret & Sanal Mağaza E-Ticaret web sitenizi yayına aldınız, asıl işiniz şimdi başlıyor. Şimdi neler yapmalısınız?

E-Ticaret web sitenizi yayına aldınız, asıl işiniz şimdi başlıyor. Şimdi neler yapmalısınız?

12/07/2018

Zorlu adımları atlayarak Web Tasarımı, Web Yazılımınızı tamamladınız. Bitti sandınız fakat her şey yeni başlıyor. Hazır olun… Projeniz için en doğru alan adını seçmelisiniz. Neredeyse geri dönüşü olmayan bir yola girmiş sayılırsınız. Yani Köprüden Önce Son Çıkış.  . . .

Devamını Oku
E-Ticaret & Sanal Mağaza UI/UX Görsel tasarım ve yazılım tekniklerinin Web Sitenize etkisi

UI/UX Görsel tasarım ve yazılım tekniklerinin Web Sitenize etkisi

12/05/2018

Müşterilerinizin de farkında olmadan daha kolay kullanım stratejilerini geliştirmek, kullanımlarından kaynaklanan aksaklıkları ve bu aksaklıkların çözümlenmesini sağlamak Web Tasarımcısının sorumluluğundadır. Bu Sorumluluğu Tam Üzerimize alarak Adımızı UX Olarak Belirledik.  . . .

Devamını Oku
E-Ticaret & Sanal Mağaza E-Ticaret'de satış sonrası destek ve Dijital Pazarlamanın önemi

E-Ticaret'de satış sonrası destek ve Dijital Pazarlamanın önemi

15/05/2018

Yapılan araştırmalar “olumlu yapılan müşteri yorumlarının”, ürün tercihinde %70 etkili olduğunu gösteriyor. Bu nedenle ürün ve hizmetiniz ile ilgili müşteri yorumlarını ve bilgilerini sayfanızda paylaşmalarına izin verin. Sosyal Medya Stratejinizi İyi Belirleyin…  . . .

Devamını Oku
E-Ticaret & Sanal Mağaza E-Ticarette Ayakta Kalmak! En Önemli Konu Sürdürülebilirlik.

E-Ticarette Ayakta Kalmak! En Önemli Konu Sürdürülebilirlik.

25/04/2018

Sürdürülebilirlik En Önemli Konu. Neden mi; Çünkü E-Ticaret Sitesini Açmak aynı Şirket açmak gibidir. Açmak Kolay fakat Ayakta Kalmasını Sağlamak için stratejiler, doğru adımlar atmalısınız. Bunu tabii ki tek başına yapamazsınız, yapmamalısınız. Bunun için Doğru Ajans Tercih ederek yola çıkmalısınız.  . . .

Devamını Oku
E-Ticaret & Sanal Mağaza E-Ticaret & Sanal Mağaza [B2B | B2C] Özellikleri

E-Ticaret & Sanal Mağaza [B2B | B2C] Özellikleri

20/04/2018

B2B [Business to Business] Bayi Satış Sistemi, B2C [Business to Customer] Son Kullanıcı Satış Sistemi olarak özetleyebiliriz. Alış veriş için kullandığımız Web Sitelerinin bir çoğu B2C [Son Kullanıcı Satış Sistemi] Olarak geçiyor. Kurum, Şirket ve Son Kullanıcı Arasındaki Alış-Veriş Şartına Bağlıdır.  . . .

Devamını Oku
E-Ticaret & Sanal Mağaza Yeni Başlayanlar İçin E-Ticaret Püf Noktaları Vol.2

Yeni Başlayanlar İçin E-Ticaret Püf Noktaları Vol.2

16/04/2018

E-Ticaret Sitenize Girdiğinde Müşterileriniz Güvende Hissetmeli, sade ve kolay anlaşılır olmalı... Yani Web Tasarımı Uzman Ellere Bırakın ve çok önemli durumlar dışında E-Ticaret Sitenizin Tasarımına müdahale etmemeye gayret gösterin.  . . .

Devamını Oku
E-Ticaret & Sanal Mağaza Yeni Başlayanlar İçin E-Ticaret | Sanal Mağaza

Yeni Başlayanlar İçin E-Ticaret | Sanal Mağaza

09/04/2018

Sizi karmaşanın içine atmamak için 9 Maddede E-Ticaret Sitesinin İnceliklerini basit bir dille bilgisayar veya teknik terimleri kullanmadan anlatmaya çalıştık. E-Ticaret Sitesi Kurmaya karar verirseniz tabii ki bu dile hakim olmaya bakın. Aklınıza gelmeyecek kadar çok detay var. Fakat en önemli başlıkları aşağıda sıraladık   . . .

Devamını Oku